Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στη φύση ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και ρυάκια.
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης μουσικής θα είναι εδώ!
Το φεστιβάλ γίνεται στην τοποθεσία Αλωνάκι - Πλατάνια Ελάτειας, (2 ώρες οδήγησης από την Αθήνα), σε έναν καταπράσινο χώρο, γεμάτο με πλατάνια και ρυάκια, στους πρόποδες του όρους Καλλίδρομο με μαγική θέα προς τις κορυφές του Παρνασσού.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να κάνετε moto - cross στην επίσημη πίστα Ελάτειας - Λευκοχωρίου, πεζοπορία στη φύση (οργανωμένα μονοπάτια) και επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελάτειας. Για τους κατόχους εισιτηρίων τετραημέρου υπάρχει και η δυνατότητα camping με οργανωμένες υποδομές.
Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή με προορισμούς που κόβουν την ανάσα:η Τιθορέα (Βελίτσα),ο καταρράκτης της Τρύπης (Διπόταμα),τα χωριά Αγόριανη, Πολύδροσο, Γραβιά, η κορυφή Λιάκουρα του Παρνασσού,η σπηλαιοεκκλησιά της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Αμφίκλεια,το παραμυθένιο παρκάκι της Παύλιανης,οι παραλίες της Φθιώτιδας για μια καλοκαιρινή ανάσα δροσιάς.
Η μοναδική είσοδος προς τον χώρο του φεστιβάλ γίνεται μέσα από το χωριό της Ελάτεια. Όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι αγροτικοί και μη προσβάσιμοι για οχήματα επισκεπτών. Παρακαλούμε ακολουθήστε την επίσημη διαδρομή και τις πινακίδες για την ομαλή και ασφαλή πρόσβασή σας.
Μια μοναδική εμπειρία σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας σε περιμένει! Μουσική, φύση και παρέα - όλα όσα χρειάζεσαι για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό τετραήμερο.
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Αλωνάκι - Πλατάνια
Ελάτειας Φθιώτιδας
(χάρτης)